Canon EF 50/1,2L USM…

Idag har jag ”provskjutit” min julklapp. Mitt nya objektiv. Canon EF 50/1,2L USM är en precisionslins som ger vacker oskärpa i bakrunden och är perfekt för porträtt och objektfotografering. Den stora bländaren på 1,2 gör att jag kan fota i dåligt ljus utan blixt. Perfekt för jag gillar inte blixt!

Här kommer tre snabba med nya objektivet!Tack Tack snälla snälla tomten!!

Det här inlägget postades i Photo/design. Bokmärk permalänken.

5 svar på Canon EF 50/1,2L USM…

  1. Anna skriver:

    Vad kul med nytt objektiv! 🙂

  2. Skulle så gärna vilja lära mig att fota ordentligt. Men tiden finns inte :/

  3. PRALINER skriver:

    Vad kul med foto! Bilden på rosen var tjusig!! Kram Jackie

  4. God afton Pilla!
    Inte visste jag att du var så ”haj” på foto…då kanske du kan hjälpa mig som är helt ute vad det gäller fotografering egentligen. Tyvärr har jag ju fått smak på det hela men tycker kanske att jag ska skaffa mig något bättre objektiv.
    Idag har jag en Canon EOS 500D med originalobjektivet på..mao, inget speciellt.
    Jag skulle vilja skaffa mig nått bra, typ teleobjektiv, till den kameran…har du några tips kanske?

    • Pilla skriver:

      Vilket objektiv… bestäms ju bla av prisklassen såklart och vad du vill fota mest. Är jag ute o fotar hundar o hästar har jag mitt lååånga teleobjektiv för att komma närmare och inte ”störa” den jag ska fota. Misstänker att Emil vill bli mycket fotad och han är ju inte på fotbollsplanen ännu så… Om du väljer ett dyrare så rekommenderar jag att du ska köpa det i usa, så mycket billigare! Min favorit som jag tar de flesta fotona med är ”Canon EF 24-70/2,8L USM ” Riktigt riktigt bra. Bra vidvinkel, stor bländare och lagom zoom. Ställ in på AV, höj ISO och tänd en extra lampa så slipper du blixt.(fast det kan du ju göra med din nuvarande oxå såklart)
      Hare topp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.