Hildur, Rosa och en Popcornlab…

Hildur var inte sig själv idag. Hade ont och smådarrade i soffan…ville inte äta. Efter Helsas katastrofavlivning i december åkte jag direkt till veterinären. Måste kolla värdena… Hon är ju faktiskt 13år i mars.

Ringde Esther o kollade om hon kunde sluta en timma tidigare på skolan (för jag hade ingen aning om vad som skulle hända eller hur lång tid det skulle ta) Väl hos Smådjursakuten tog de alla prover som behövdes och de förstod mycket väl hur orolig jag var efter det som hände med Helsa.

Alla prover visade negativt förutom lite förhöjda levervärden (Hildur måååste sluta med fredagsgroggen!!) men de värdena har varit taskiga de senaste åren, så inget att oroa sig över, inget akut. Nu ligger hon hemma o chillar med iPaden! (och har fått smaka kalvstek (inget rödvin!))

Esther fick en lab att göra hemma, den hon missade i skolan. Poppa popcorn, för att inte gå in på massa tråkiga fysiklagar. (massa, volym, vikt och densitet) Kul!

Herregud vad popcorn det blev över. Visade Esther vad jag brukade göra till fåglarna på jul när jag var liten. Istället för att hänga upp glitter i deras gran poppade jag popcorn o trädde på tråd. (man får börja i god tid innan jul=)=)Så där fick vi in en liten syslöjd och lite Biologi/Fysiologi lektion (inget salt, det klarar inte småfåglarnas njurar) i hela den missade NO-lektionen oxå!

Vilken lycka när alla mår bra!!!

Kram & Gonass

Det här inlägget postades i Hund, Life, family and friends...., Viktigt/oviktigt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hildur, Rosa och en Popcornlab…

  1. Anneli skriver:

    Gott att det gick bra! Ta hand om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.