Storm o kissnödig…

Här är det storm och lite orkan… Har ingen som helst förståelse för folk som deppar ihop och går till doktorn…för vädrets skull, höstdepression?? Nä, lite väder får man stå ut med här i Sverige som har både el o värme.  Kan förstå en människa i Afrika vars skörd på 20 havrekorn torkat bort blir alldeles ifrånsig av förtvivlan pågrund av vädret. Men även den stadigaste vacklar….jag. Inte det minsta deprimerad, nä, men börjar känna mig smått galen på denna blåst, storm, vindbyar. Lite krångligt med djurhållningen i stort o smått när allt blåser omkring och blir helt rörigt. Men det slutar väl snart?Uterummet har idag blåst sönder och det ligger glas lite överallt. Kan inte släppa ut taxarna här. Körde de små till mamma&pappa ikväll. Mockade hos pållarna som stått inne hela dagen. Säkrade höbalen. Resten tar vi i morgon. Samla ihop allt som är utspritt… Om det slutat blåsa.

Min yngsta dotter som längtar lika mycket efter snö som jag sa, -Mamma det e inte konstigt att det inte snöar. Flingorna har ju ingen chans att landa, de blåser ju bara bort hela tiden.

Klok tjej!Nu ska jag njuta av ett glas rött vin i soffan framför Idol (Hög volym för att överrösta vinden)och bara vara lycklig för att jag är i ett hus med stadiga väggar!

Gokväll!

Det här inlägget postades i Höst, Hund, Viktigt/oviktigt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Storm o kissnödig…

  1. Karin Agdur skriver:

    Det mojnar..

    Kram !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.