Hästtandläkare…

Idag vaknade och visste att det skulle bli en av årets jobbigaste dagar…alla hästarna hade tid hos bästa hästtandläkaren Christer Korpe. Ensam liten människa som jag är kom jag även på imorse att jag behövde hjälp. Både fysisk o psykisk då jag verkligen inte tycker att dessa behandlingar är mysiga. Ringde världens bästa Petra och en timma senare var hon på gården. Fantastiska människa 1000tack!

Tack mamma oxå såklart som var med o hjälpte till!

Det tar fem minuter att gå upp till veterinären, Balizza var först på tur(otur).Dräktighet o föl vid sidan har gjort att det var tre år sedan för henne. Usch, vilka vassa hullingar hon hade… Nu är hon fin i munnen!Nästa till behandling var Poppe…Petra tog massa foton med lilla kameran…Glömde ta kort på söta hon…sätter in ett från när vi var i Skåneland istället så ni får se hur en som kommer till stallet på en kvart ser ut =)…

Här står jag o håller Talomas tuuunga huvud när Christer spolar hennes tårkanal. In med en kateter i näsan, spola in koksalt osså rann det ut i ögat. Så nu får vi se om hennes högeröga slutar rinna.

Det här inlägget postades i Hund, Life, family and friends..... Bokmärk permalänken.

1 svar på Hästtandläkare…

  1. Petra skriver:

    Självklart Darling så hjälper jag dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.