Sista dagen…lille Jul…

Har idag åkt skidor i vit backe med gröna backar bevid….så jättekonstigt! Bara liften upp kändes tokgalet – ingen snö?

Backe 15 var ungefär som i slutet av april….fast utan allt folk…. lite slaskig och med grässtrån här o där….vi åkte bara ett åk för min lilletå gjorde lite för ont…. men det var buskul och lite knäppt på samma gång!Etterpå gick vi på byn för Esther ville byta lille-julklappar….som hon hittat på själv…. -Jaja, vad gör man inte…..

Väl hjemme så gjorde vi värsta spa…..ljuvligt med bad o bastu, inpackning o scrub!

EFTERLYSES: Ny svart tvål, för nu är min slut! … Liina!!                        När jag är här använder jag Oigins produkter (köpt på Gardemoen) älskar doften!!!!

Nu ska rena fina tjejer  sätta sig vid granen o öppna ”Lille-julpresent”

Kram påre!

Det här inlägget postades i Fjällen, Jul. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sista dagen…lille Jul…

  1. liinus skriver:

    hej vad musigt med aggor !;) det ar sa nastalgique! du gjor mig grota av karlek, oh garmonen, jag ar sa full med karlek ! sjalv klart ska jag kopa svart tval till dig 😉 ! ah hur jag skulle onsak var dar med er och musa i skogen och brevid kaminen med gront tee vilken kul semester!!! Och jag inte glomt skicka kort till dig men ska gjora fina photos den har week end med photo kamera och ska skicka till dig da! Min lilla son dansar hella tiden och jag kanar honom sa bra i magen!!! japp japp det fick vi veta idag -det ar liten pojke!!
    puss pa er
    miss you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.