Filmsommaren…

Min film sommar i Spanien. I Spanien ska man spela golf. Spelar man inte golf så kan man alltid sola o bada…men inte hela tiden. Så jag tog med mig massor med film i stället för böcker, för det är mindre osocialt.

Har sett den många gånger men barnen hade inte sett den…Jag älskar Anthony Hopkins. Och dödsångest existerar inte med Joe Black som döden själv…

Brad Pitt är gaalet bra i denna galna film. Om ni inte sett den så måste ni och jag rekommenderar att se den två gånger. Iallafall behövde jag det för att fatta…lite bättre.

Pulp Fiction är med på min  topp 3 lista tillsammans med Sagan om ringen och Pretty Woman. Har sett den fler än tio gånger. Love it!

Tillsammans med Esther såg jag på småsöta vampyrer. Jag gillar dessa ”snälla”vampyrer som ploppar ut från Hollywood men är saligt trött på highschool/collage omgivningarna och dubbelmoralerna

Riktigt bra underhållning och lite nytt kändes det som.

Gangsterfilmen nummero uno! LYSANDE!

”I Always tell the truth – even when I lie”

Konstig film, retade ihjäl mig på allt. Ballet?

Mysig western med Matt Damon. En films handling behöver inte vara genial bara den innehåller vacker natur och hästar!

Åh, va mysigt! Popcorn och barn nästan födda på 2000talet i soffan framför en film från 1945! Jag älskar dialogen i gamla filmer…man tog sig verkligen tid på den tiden =)

Gullig rättsmedicinsk serie… perfekt om man vill somna till något i sängen…

Första bion jag var på tillsammans med herr PillaKott. Var bara tvungen att visa den för barnen… Viktig.

Hade inte sett denna innan. Sevärd enbart om man som jag får mysrysningar av Al Pachino!

Tur att vi hade subtitels för det skjuts från början till slut på väldigt hög nivå (trovärdigt ioförsig) tröttsamt.

Fin film. Esther hade läst boken och tyckte att hon saknade massor – välkommen till min värld! Finns inte EN film som är lika bra som boken.

Min favorit Disneyfilm. Kan alla repliker eftresom vi tittade ihjäl den när barnen var små. Jullan hade inte sett den och det var så mysigt att se den med henne!

”Har du sett himlen i dag? Snacka om blå!”

Gosiga vampyrer men här utan skolkorridorer  och annat trams. Läst alla Sookie Stackhouse böckerna och undrar vad författarinnan Charline Harris tycker om ”ommöbleringen”??

Spartacus blood and sand. Fantastisk. Dock inget för känsliga tittare. Simon o Esther har inte fått se den och då brukar de nästan få se allt…

En zombieserie som jag inte sett klart ännu…och vet inte om jag gör det heller… Tycker att zombies är fula, dumma och störiga. Gillar inte heller att titta på sådant som inte verkar ha något slut… Hur ska alla zombies försvinna liksom?

Det här inlägget postades i Film/TV, Spain. Bokmärk permalänken.

1 svar på Filmsommaren…

  1. Ebba skriver:

    BEN!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.